Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org Notícia en Revista el Comtat novembre

Notícia en Revista el Comtat novembre

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook
Ateneu Musical

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina, estrena la seua nova pàgina web.


El passat mes de setembre, l’Ateneu va estrenar la temporada amb la remodelació de la pàgina web. L’anterior web creada per l’actual director de l’Escola de Música de l’Ateneu Raül Richart Pascual, recordem, va ser nominada d’entre totes les bandes de la Comunitat Valenciana, als premis Euterpe de la Música a l’any 2005.


La nova web és molt més accessible i dinàmica per a tot tipus d’usuaris, amb disponibilitat d’escollir la llengua entre valencià i castellà. Està dividida en cadascuna de les seccions que composen la societat de l’Ateneu; banda, banda jove, escola, grups de cambra, futbol sala, etc... Cadascuna d’aquestes seccions està composada per la informació adequada a cada apartat, el que agilitza la navegació i la recerca de dades a través del web. També conté una secció d’Events que permet seguir l’agenda de les diferents activitats que es realitzen en la Societat, així com un apartat de Noticies, el qual ens mostra redactats aquells esdeveniments que poden ser d’interès per als membres de la societat i els de fora d’ella.


Una de les novetats més útils que es poden trobar en aquest web és la secció de la Intranet, on mitjançant un nom d’usuari i contrasenya, cada membre de la banda pot accedir a les dades internes de la societat, així com modificar la seua fitxa personal.


Un dels events assenyalat en el calendari de l’Ateneu any rere any és el concert de Fira. Aquest va tindre lloc el passat dia 26 d’Octubre al Centre Cultural “El Teular”, amb un programa molt atractiu, conduit pel director titular José Algado Climent. A la primera part es va interpretar el pasdoble Dunia Piris de Rafael Talens, seguidament de Palindromía flamenca de Antonio Rudaexecutada pel jove músic contestà Raül Richart al saxo soprà, a la guitarra espanyola Mateo Toquero, i Franjo Reig al caixó flamenc, per finalitzar la primera part del concert La Revoltosade Ruperto Chapí. L’Ateneu va encetar la segona part amb una peca del compositor Alfred Reed, War march and battle Hym  i per concloure es va interpretar una espectacular obra de Oscar Navarro, El arca de Noé.


En aquest mes de Novembre l’Ateneu prepara les seues activitats de Santa Cecília, la patrona de tots els músics. Començarà amb l’esperat partit de futbet Canya-Metal el diumenge dia 9. El proper diumenge dia 16 es celebrarà l’Arreplegà dels nous 5 músics que passaran a formar part de la Banda, i per finalitzat el dissabte 22 de Novembre tindrà lloc el Concert Homenatge a Sta. Cecília.


En l’actualitat la Societat Ateneu Musical de Cocentaina i l’Escola de Música tenen un nou projecte entre mans. Aquest és el Curs de Direcció “José Insa Martínez”, impartit pel prestigiós director d’orquestra Ignacio García Vidal, membre també, de la Banda de l’Ateneu.


El curs s’impartirà durant la setmana del 17 al 22 de Novembre, realitzant-se l’acte de clausura el mateix dia del Concert Homenatge a Santa Cecília.


Verònica Blasco Marín.

Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta