Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org Article Revista el Comtat mes de Maig

Article Revista el Comtat mes de Maig

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook

La Societat Ateneu Musical estrena una nova temporada.


La Societat Ateneu Musical va estrenar el passat 14 de Març la temporada de primavera. L’event va ser el ja tradicional Concert de Primavera que l’Ateneu ve realitzant des de fa unes quantes temporades. Per a aquesta ocasió l’Ateneu va comptar amb la participació de la  Banda Simfònica de l’Ateneu de la Vila Joiosa.

El concert es va celebrar el dissabte 14 de Març a les 7 de la vesprada en el Centre Cultural El Teular, però abans de començar el concert la banda de l’Ateneu de la Vila i la de l’Ateneu de Cocentaina van realitzar un passacarrer per diferents carrers del poble. Un cop a escenari la banda convidada va obrir el concert amb un programa molt atractiu en el que va voler retre homenatge a dos compositors valencians dels quals enguany se celebren els seus aniversaris.  En el cas del mestre de Villena Ruperto Chapí  se celebra el centenari de la seua mort i en el cas del mestre Joaquín Rodrigo es compleixen deu anys també de la seua mort. La encarregada de tancar-lo va ser l’Ateneu de Cocentaina, la qual entre les seues peces va interpretar un concert per a clarinet i banda, tenint el privilegi de comptar amb la presència d’un músic de prestigi. El clarinetista Eduardo Bernabeu, músic contestà i fundador de l’Ateneu Musical Contestà.

Seguint amb les activitats que ha realitzat l’Ateneu aquest últim mes, el dia 5 d’Abril la Banda Jove de l’Ateneu va realitzar el seu 7é Festival de Bandes Joves en Honor a la Mare de Déu del Miracle organitzat per la Pia Unión. El concert va tindre lloc el diumenge a les 7 de la vesprada al Centre Cultural El Teular i es va comptar amb la presència de la Banda Jove de la Unió Musical de la població veïna de Muro, qui va obrir el concert, mentre que la Banda Jove de l’Ateneu es va encarregar de tancar-lo.

En l’actualitat la Societat Ateneu Musical prepara per al dia 24 de Maig un concert per a la Banda Jove en Xàtiva, i com no el Concert de Música Festera per al mes d’agost, entre altres projectes que té entre mig. Però sobretot, l’Ateneu està treballar ja de ple amb el seu 25 aniversari per a al següent any.

 

Signat: Verónica Blasco Marin

Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta