Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org Iñaki Lecumberri Camps i Albert Gonzálvez Cardós superen les proves de directors assistents de la Jove Orquestra

Iñaki Lecumberri Camps i Albert Gonzálvez Cardós superen les proves de directors assistents de la Jove Orquestra

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook
Ateneu Musical

Iñaki Lecumberri Camps i Albert Gonzálvez Cardós són els nous directors assistents de la Jove Orquestra de la Generalitat després de superar l'última fase de les audicions convocades per CulturArts per a aquest fi i celebrades en el Palau de les Arts Reina Sofia en el transcurs de la primera trobada d'aquesta formació de 2013.

Ambdós s'incorporaran a l'activitat de l'orquestra en la segona trobada, previst per al pròxim estiu, i les seues funcions en els dos pròxims anys seran auxiliar en la primera fase de cada trobada als professors docents en els treballs de conjunt, realitzar lectures de repertori simfònic, preparar els assajos parcials, dirigir formacions i grups de cambra de la JOGV, així com substituir al director titular, el mestre Manuel Galduf, en aquells concerts que decidisca la Unitat de Música de CulturArts.

Un total de vint-i-un aspirants d'entre 24 i 34 anys, tots ells estudiants de direcció nascuts o residents a la Comunitat Valenciana, nascuts després de l’1 de gener de 1979 i en l'última fase d'estudi de direcció d'orquestra, van presentar la sol·licitud pertinent en el seu moment. D'acord amb les bases, d'entre ells, el tribunal qualificador va seleccionar a deu després d'estudiar els seus expedients acadèmics i artístics i de visionar el DVD que se'ls havia sol·licitat.

Els deu preseleccionats van realitzar una primera prova davant dos pianos amb l'obra La consagración de la primavera d'Igor Stravinski. En una segona fase, els quatre finalistes van participar en una altra consistent en dirigir a la JOGV en una de les peces que actualment assaja la formació durant la seua primera trobada anual: Un americano en París

Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta