Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org Iñaqui Lekumberri aconseguix per a la banda de Puenteareas el segón premi al certamen de Pontevedra

Iñaqui Lekumberri aconseguix per a la banda de Puenteareas el segón premi al certamen de Pontevedra

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook

El músic de l’Ateneu Musical Iñaqui Lekumberri Camps ha aconseguit el Segon Premi amb Menció d’Honor al VIII Certamen Provincial de Bandes de Pontevedra al front de la Banda de Música Xuvenil de Xinzo, Puenteareas. Lekumberri ha sigut director titular d’esta formació gallega durant tot el darrer any, i el passat 4 d’octubre, amb esta activitat, va concloure una etapa al front de la mateixa. La societat musical de Puenteareas va competir amb set entitats musicals al certamen i el jurat la va cualificar amb 294 punts, a tan sols 6 de la banda guanyadora, procedent de la ciutat d’Agolada. La Banda de Música Xuvenil de Xinzo ha estat la primera experiència professional com a director de banda per al clarinetista de l’Ateneu, compositor també de diverses obres per a les festes de moros i cristiants. Al certamen, com a obra obligada va dirigir Pontus Veteris, del compositor Ángel Montes, i com a obra lliure, va escollir el Poema Sanférmico, del prestigiós compositor contestà fundador de l’Ateneu Josep Vicent Egea Insa. La banda va perparticipar amb 60 músics, entre els que es trobava el també músic contestà Josep Maria Olcina en qualitat de col·laborador.


Després d’esta experiència, Iñaqui Leumberri, professor superior de clarinet pel Conservatori de Barcelona, ha iniciat una etapa a Holanda, i estudia direcció de banda al conservatori d’Amsterdam.

Galeria d'Imatges

Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta