Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org L'ATENEU-SIR AGENCIA campió de la lliga local de Muro de primera divisió

L'ATENEU-SIR AGENCIA campió de la lliga local de Muro de primera divisió

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook

L'Ateneu F.S. afrontava un cap de setmana clau per a proclamar-se campió de lliga, amb una doble jornada, que de guanyar, li donava el campionat. I així va ser, victòria ampla davant del Construcciones Gascó per 7-1, i per 6-1 davant de la Penya Barcelonista.

Dissabte s'afrontava el primer partit, l'equip no va estar al seu màxim nivell de joc durant el partit, començà perdent en un inici de partit poc intens, però poc a poc entrà en el partit, remuntà i anà ampliant el marcador amb gran comoditat per a acabar golejant clarament per 7-1. Josep amb 3 gols, culminà una segona volta impressionantper a ell, Salva amb 2, Lorxa i Natxo amb 1, fóren els golejadors.

Ateneu 7-1 Gascó.- Roger, Lorxa(1), Salva(2), Mateo i Natxo(1). Juan, Josep(3) i Reche.

El diumenge era el dia clau, després de conèixer la victòria de l'Alqueria, l'Ateneu estava obligat a guanyar per a proclamar-se campió. L'equip estigué des del primer moment molt clavat en el partit, dominant el joc i creantocasions, el gol es veia vindre i així fou, combinació entre Natxo i Salva que este últim envia al fons de la porteria, poc després el 2-0, Salva tornava a marcar aprofitant un rebuig del rival. Tot pareixia clar, l'Ateneu continuava dominant i creant ocasions, però no definí el partit, ija en la segona part una errada infantil de l'equip en un canvi, propicià el 2-1 rival i que arribaren els nervis. Tot i això no perillà en ningun moment el partit, i després de vàries ocasions una nova combinació entre Natxo i Salva feu pujar el 3-1 al marcador. A partir d'eixe moment tot fou més fàcil i l'Ateneu aprofità la precipitació de la Penya per a acabar golejant per 6-1 amb 3 gols mes anotats per Reche, Roger i de nou Salva, que arredonia el seu gran partit amb 4 gols.

Ateneu 6-1 Penya Barcelonista.- Reche(1), Lorxa, Salva(4), Mateo i Natxo. Roger(1), Josep i Juan.

Gran temporada de l'Ateneu, i en especial gran segona volta, on a falta de la jornada final on ja no es juga res, ha guanyat tots els partits i tan sols ha empatat un. ENHORABONA A TOTS!


 


Natxo Pascual


Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta